• Eerste proefdruk GRATIS
  • Diversiteit in de mooiste geboortekaartjes
  • Voor 12:00 besteld de volgende werkdag in huis

Levertijden en informatie

 

Mijn motto is: alles zo snel mogelijk bij jou thuis krijgen. Ik doe dagelijks mijn best om de kaartjes, kleding en andere producten die je bij mij besteld, zo snel mogelijk te leveren. Je krijgt altijd een mail wanneer een pakket is overgedragen aan de verzendpartij (meestal PostNL) zodat je jouw zending kunt volgen. Helaas blijf ik wel afhankelijk van de postbezorger en kunnen de levertijden daarom iets afwijken. Onderstaand een overzicht van de producten en de bijhorende levertijden:

 

 

1. Levertijden kaartjes

Wanneer je de kaartjes op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dan worden de kaartjes dezelfde nog dag verwerkt, gedrukt en verstuurd. De kaartjes komen dan meestal de volgende werkdag aan. Dit blijft wel afhankelijk van PostNL. Houd wel rekening met de drukke bezorgdagen zoals Black Friday, SInterklaas en Kerstmis. Op nationale feestdagen zoals Kerstmis, 2de Paaasdag, 2de Pinksterdag, Hemelvaart en Koningsdag ben ik gesloten en wordt er niet gedrukt.


Bestel je vanuit het buitenland? Hou er dan wel rekening mee dat het langer kan duren. En dat de verzendkosten hoger zijn. Reken op ongeveer vijf werkdagen verzendtijd. Kijk voor meer informatie over naar het buitenland verzenden op PostNL.

 

 

2. Levertijden enveloppen

Let op! Enveloppen zitten niet standaard bij de kaartjes inbegrepen. De enveloppen die je voor 12.00 uur besteld, worden dezelfde dag nog verstuurd. Je kunt enveloppen mee bestellen met de kaartjes of de enveloppen los bestellen, dan kan je de enveloppen alvast schrijven.

Bestel je vanuit het buitenland? Hou er dan wel rekening mee dat het langer kan duren. En dat de verzendkosten hoger zijn. Reken op ongeveer vijf werkdagen verzendtijdKijk voor meer informatie over naar het buitenland verzenden op PostNL.

 

 

3. Levertijden sluitstickers

Wanneer je de sluitstickers op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dan worden de stickers dezelfde nog werkdag verwerkt en verstuurd. De sluitstickers worden per brievenbuspost verstuurd. Hierdoor heb ik niet altijd zicht op de levertijd, het kan dan ongeveer 2-3 werkdagen duren. Bestel je vanuit België dan kan ik iets langer duren. Bestel je de sluitstickers tegelijk met de geboortekaartjes dan worden deze samen met de kaartjes verstuurd. 

Bestel je vanuit het buitenland? Hou er dan wel rekening mee dat het langer kan duren. En dat de verzendkosten hoger zijn. Reken op ongeveer een week verzendtijdKijk voor meer informatie over naar het buitenland verzenden op PostNL.

 

 

4. Levertijden adresetiketten

De adresetiketten kan je met de kaartjes of van te voren lois bestellen. Wanneer je de adresetiketten op werkdagen voor 12.00 uur besteld, dan worden de etiketten dezelfde nog werkdag verwerkt en verstuurd. De sluitstickers worden per brievenbuspost verstuurd. Hierdoor heb ik niet altijd zicht op de levertijd, het kan dan ongeveer 2-3 werkdagen duren. Bestel je vanuit België dan kan ik iets langer duren. Bestel je de sluitstickers tegelijk met de geboortekaartjes dan worden deze samen met de kaartjes verstuurd. 

Bestel je vanuit het buitenland? Hou er dan wel rekening mee dat het langer kan duren. En dat de verzendkosten hoger zijn. Reken op ongeveer een week verzendtijd. Kijk voor meer informatie over naar het buitenland verzenden op PostNL.

 

 

5. Levertijden kleding

Kleding dat op werkdagen voor 16:00 is besteld wordt dezelfde werkdag verwerkt en verstuurd. De levertijd is dan 1-3 werkdagen afhankelijk van PostNL. Je ontvangt altijd een track & trace code om je bestelling te kunnen volgen. Alle kleding wordt per brievenbuspakketje verzonden. Je hoeft hiervoor niet thuis te zijn!

Let op: Wil je het t-shirt retourneren of ruilen voor een andere maat? Dan zijn de retour verzendkosten voor eigen rekening. Als je het t-shirt in dezelfde doos terugstuurt, komt dit neer (wanneer woonachtig in Nederland) op ongeveer €4,15  verzendkosten.

Bestel je vanuit het buitenland? Hou er dan wel rekening mee dat het langer kan duren. En dat de verzendkosten hoger zijn. Reken op ongeveer een vijf werkdagen verzendtijd. Kijk voor meer informatie over naar het buitenland verzenden op PostNL.