• Eerste proefdruk GRATIS
  • Diversiteit in de mooiste geboortekaartjes
  • Voor 12:00 besteld de volgende werkdag in huis
Soort kaartje
 Toon meer
Formaat

Geboortekaartjes voor een jongen

Hoera je verwacht een zoon! In dit overzicht vind je de leukste geboortekaartjes voor je toekomstige zoon. Je kunt de teksten op het kaartje zelf aanpassen of toevoegen. Maak een account aan om je ontwerp op te kunnen slaan, zo kan je er ook later mee aan de slag. Zo gaat na de bevalling het bestelpoces sneller, omdat het kaartje al klaar staat in je account. Zit jouw ideale geboortekaartje er niet tussen? Er kan ook een kaart op maat gemaakt worden, ik sta voor je klaar!

 

Filter

 

Babynamen

Ben je er nog niet uit met de naam? Op de website wordt er een lijst met populaire jongensnamen bijgehouden. De namen zijn niet standaard en vaak erg uniek. Misschien staat daar wel een leuke naam tussen die jou aanspreekt.

 

Kaart op maat

Wil je liever een geboortekaartje op maat laten maken? Of misschien heb je zelf een idee en wil je het geboortekaartje laten ontwerpen. Daar kan ik je prima bij helpen. Hier vind je meer informatie over een kaart op maat laten maken.

 

Gratis proefkaart

Het is toch handig dat je eerst een gratis proefkaart kan zien, zodat je het ontwerp eerst kunt bekijken voordat je jouw bestelling plaatst. Eventuele fouten kunnen dan nog rustig aangepast worden zodat het definitieve babykaartje alvast klaar staat voor je bevalling. 

 

Verzenden

De enveloppen bij de kaartjes kun je los bestellen. Het is handig om zo alvast de adressen op de enveloppen voor te schrijven. Dit scheelt een hoop werk. Wanneer je bevalen bent wil je alle tijd met je baby doorbrengen. Dan is het laatste wat je wil adressen op enveloppen schrijven. Op de website is er ook de mogelijkheid om adresetiketten te laten bedrukken. Je kunt heel handig alle adressen zelf invoeren.