• Eerste proefdruk GRATIS
  • Diversiteit in de mooiste geboortekaartjes
  • Voor 12:00 besteld de volgende werkdag in huis
Soort kaartje

Verstuur een digitaal geboortekaartje

Stuur je familie en vrienden via whatsapp of de email één van deze mooie digitale geboortekaartjes. Heel handig, je hoeft geen adressen bij elkaar te zoeken en je hebt geen enveloppen of postzegels nodig. 
 

Zoek een mooi kaartje uit en voeg de juiste teksten toe in de editor. Wanneer je het dgeboortekaartje besteld, kijk ik eerst even mee of alles goed staat, dan stuur ik dezelfde dag nog een Jpeg bestand van het digitale kaartje naar het opgegeven emailadres en dan kan jij iedereen verassen met een bijzonder geboortekaartje. 

Filter

Op een leuke manier je zwangerschap aankondigen

Er zijn diverse leuke manieren om de zwangerschap aan te kondigen. Bijvoorbeeld met de kiekeboe T-shirts of de 'Ik word grote broer/zus' T-shirts. Je vind deze artikelen in de Kleding shop. Wil je meer tips voor een leuke zwangerschapsaankondiging lees dan de baby weetjes blog.

 

Bijzondere babynamen

Ben je opzoek naar een multiculturele baby naam? Op deze pagina vind je een lijst met de meest populaire jongens en meisjes namen. Misschien staat de toekomstige naam van jouw baby er wel tussen.

 

Geboortetekst

Heb je geen inspiratie voor de tekst op je geboortekaartje? Geen paniek er staan een aantal mooie geboorte teksten en gedichten op de website die je gewoon gratis kan gebruiken.