• Eerste proefdruk GRATIS
  • Diversiteit in de mooiste geboortekaartjes
  • Voor 12:00 besteld de volgende werkdag in huis
Productsoort

Unieke bijtkettingen - kauwkettingen

Deze goedkope bijtkettingen heb ik speciaal laten ontwikkelen voor Mixed Babies. Uit eigen ervaring weet ik dat baby's en kleinde kinderen graag spullen in hun mond willen stoppen. Vooral bij doorkomende tandjes komt dit vaker voor. Deze bijtkettingen hebben niet alleen een mooie vorm, maar helpen ook bij verlichting van doorkomende tandjes. En het is ook nog eens mooie modeaccessoire voor mama of papa! Tip: Deze bijtkettingen zijn ook leuk als kraamcadeau. 
 

Filter

Over de bijtketting - kauwketting

Ze zijn gemaakt van van 100% Food Grade Siliconen (hetzelfde materiaal als fopspenen) en gegarandeerd vrij van BPA, PVC, Latex of andere schadelijke stoffen. De Break-out sluiting aan het touw schiet open zodra er teveel kracht op wordt gezet.

 

Leuke kraamcadeaus

Ben je opzoek naar wat anders om cadeau te geven aan iemand die zwanger is? Misschien zijn de kiekeboe zwangerschap T-shirts een optie. Deze shirts zijn verkrijgbaar met een blanke of donkere baby. Heeft ze al kinderen dan zijn de T-shirts Ik word grote broer of Ik word grote zus een leuk cadeau voor de kinderen.