• Eerste proefdruk GRATIS
  • Diversiteit in de mooiste geboortekaartjes
  • Voor 12:00 besteld de volgende werkdag in huis
Productsoort
Formaat

Geboorteposters

Een geboorteposter staat of hangt geweldig in de babykamer. Kies een poster op basis van het geboortekaartje of een ander mooi design met de geboortegegevens van je kindje. De poster is ook leuk om te geven als kraamcadeau of verjaardagscadeau. .

Filter

 

Teksten zelf toevoegen op de poster

Zodra je een leuke geboorteposter hebt uitgekozen kun je zelf de naam en geboortegegevens toevoegen en bewerken in de editor. Het is ook mogelijk om een poster op maat te laten maken. Je kunt je wensen of een eigen ontwerp doorgeven door mij een mailtje  te sturen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

 

Diversiteit in geboortekaartjes

Verwacht jij een baby met een gemengde achtegrond of ben je opzoek naar een geboortekaartje waarbij de baby een donkere huidskleur heeft? Of een kaartje met een moslim gezin? Bij Mixed Babies is er voor elke baby een passend geboortekaartje. 

 

Geboorteteksten

Heb je geen inspiratie voor de tekst op je geboortekaartje? Geen probleem er staan een aantal leuke geboorteteksten en geboortegedichten op de website die je gewoon mag gebruiken.

 

Mooi verzenden

Het leukste is wanneer je de kaart als een cadeautje verpakt voor jou familie en vrienden. Dat kan met een mooie sluitsticker en adresetiket. Bij de etiketten is het mogelijk om online de adressen toe te voegen. De enveloppen kun je apart bestellen. Je kunt de adresetiketten en de enveloppen van te voren al bestellen, dan heb je daar op de dag zelf geen omkijken meer naar.