• Eerste proefdruk GRATIS
  • Diversiteit in de mooiste geboortekaartjes
  • Voor 12:00 besteld de volgende werkdag in huis
Soort kaartje
Formaat

Tweeling geboortekaartjes

Verwachten jullie twee of meer kindjes? Dat is heel speciaal en daar hoort een bijzonder geboortekaartje bij. Op deze pagina vind je een unieke collectie geboortekaartjes voor tweelingen of meerlingen. Kun je niks passends vinden, maar heb je wel een mooi ontwerp idee? Stuur mij dan en mailtje dan kijk ik samen met jou naar een mooie oplossing. 

 

Filter

 

Een mooi tweelingen of meerlingen geboortekaartje

Een tweelingzwangerschap is bijzonder en dubbel zo veel geluk! Het blijft toch wel apart dat sommige zwangere vrouwen niet één, maar twee kleine mensjes in hun buik dragen, en soms nog wel meer. De kans hierop is niet heel groot en dat maakt een tweelingzwangerschap speciaal. Het is daarom leuk om extra uit te pakken met het geboortekaartje.

 

Teksten zelf toevoegen

Zodra je een leuk geboortekaartje hebt uitgekozen kun je zelf de teksten toevoegen en bewerken in de editor. Uiteraard is het ook mogelijk om een kaartje op maat te laten maken. Wil je er bijvoorbeeld een vlag van jouw land bij of de kleuren veranderen? Je kunt je wensen of een eigen ontwerp doorgeven en dan maak ik het voor je in orde. 

 

Geboorteteksten

Heb je geen inspiratie voor de tekst op je geboortekaartje? Geen probleem er staan een aantal leuke geboorteteksten en geboortegedichten op de website die je gewoon mag gebruiken.

 

Gratis proefkaart

Een gepast geboortekaartje uitzoeken doe je niet zomaar. Het is logisch dat je jouw kaartje eerst nog wilt zien en controleren voordat je de bestelling plaatst. Daarom ontvang je een gratis eerste proefkaart.

 

Mooi verzenden

Het leukste is wanneer je de kaart als een cadeautje verpakt voor jou familie en vrienden. Dat kan met een mooie sluitsticker en adresetiket. Bij de etiketten is het mogelijk om online de adressen toe te voegen. De enveloppen kun je apart bestellen. Je kunt de adresetiketten en de enveloppen van te voren al bestellen, dan heb je daar op de dag zelf geen omkijken meer naar.