Verberg filters
Productsoort
Kleding kleur
Geslacht

Meld je aan voor de gratis kraamslinger

Aanmelden

Heb je vragen? Mail ons!

info@mixed-babies.com

Positiekleding


 

 

Kiekeboe T-shirt

Op een leuke manier aan je afmilie en vrienden vertellen dat je zwanger bent. Dat kan met dit unieke kiekeboe shirt. Wil jij ook zo'n uniek 'Kiekeboe' t-shirt hebben? Voor maar € 18,95 (inclusief verzendkosten) heb je hem in huis! Wanneer je in het buitenland woont zijn de verzendkosten €12,00.

 

- Twijfel je over de maat? Bekijk dan hier onze maattabel.

 

BELANGRIJK!

- Let op bij het wassen het liefst met de hand of apart. Het is op een speciale manier gedrukt zodat het plaatje mee rekt bij de buik. Het kan problemen geven als je het wast met andere kleren.

- Wil je het t-shirt retourneren of ruilen voor een andere maat? Dat kan, dan zijn de verzendkosten wel voor eigen rekening. Als je het t-shirt in dezelfde doos terugstuurt, komt dit neer (wanneer woonachtig in Nederland) op € 3,95 verzendkosten.

 

 

Je zwangerschap leuk aankondigen

Heb je al kinderen? Dan kan je jouw zwangerschap ook aankondigen met Ik wordt grote broer of Ik word grote zus T-shirt. Er staat een tekst en een leuke illustratie op. Zo kan jouw zoon of dochter een leuk steentje bijdragen aan de zwangerschapsaankondiging. En het is gelijk ook een leuke manier om aan je kind te vertellen dat jij zwanger bent. In deze blog lees je meer over jouw zoon of dochter vertellen dat je zwanger ben.

 

 

Geboortekaartjes

Bij een zwangerschap hoort een mooi baby kaartje. Mixed Babies heeft unieke geboortekaartjes met baby’s uit verschillende culturen van donker bruin tot blank. Zit jouw ideale geboortekaartje er niet tussen? Of wil je een kaartje uit de webshop laten aanpassen? Dan is er ook de mogelijkheid om een kaart op maat te laten maken.

 

We begrijpen dat je niet zomaar een geboorte kaartje besteld. Daarom kun je met code MBPR01 een gratis proefkaartje aanvragen zodat je jouw kaartje eerst nog kunt controleren.

 

 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code