• Eerste proefdruk GRATIS
  • Diversiteit in de mooiste geboortekaartjes
  • Voor 12:00 besteld de volgende werkdag in huis
Productsoort

Positiekleding - kiekeboe T-shirts

Wil je op een leuke manier aan je familie en vrienden vertellen dat je zwanger bent of het geslacht van je kindje bekend maken? Dat kan met dit unieke kiekeboe shirt. Deze t-shirts heb ik zelf ontworpen en speciaal laten maken. Het is voor mij belangrijk dat de ze vooral lekker zitten. Daarom is de stof zacht (katoen) en de pasvorm rond de buik soepel en elastisch. Twijfel je over de maat? Bekijk dan hier de maattabel.

Filter

 

Wasvoorschriften

Let op bij het wassen het liefst met de hand of apart. Het is op een speciale manier gedrukt zodat het plaatje mee rekt bij de buik. Het kan problemen geven als je het te heet wast of met andere kleren.

 

Retourneren

Wil je het t-shirt retourneren of ruilen voor een andere maat? Dat kan, dan zijn de verzendkosten wel voor eigen rekening. Als je het t-shirt in dezelfde doos terugstuurt, komt dit neer (wanneer woonachtig in Nederland) op €4,15 verzendkosten.

 

Je zwangerschap leuk aankondigen

Heb je al kinderen? Dan kan je jouw zwangerschap ook aankondigen met Ik wordt grote broer of Ik word grote zus T-shirt. Er staat een tekst en een leuke illustratie op. Zo kan jouw zoon of dochter een leuk steentje bijdragen aan de zwangerschapsaankondiging. En het is gelijk ook een leuke manier om aan je kind te vertellen dat jij zwanger bent. In deze blog lees je meer over jouw zoon of dochter vertellen dat je zwanger ben.

 

Geboortekaartjes

Bij een zwangerschap hoort een mooi baby kaartje. Mixed Babies heeft unieke geboortekaartjes met baby’s uit verschillende culturen van donker bruin tot blank. Zit jouw ideale geboortekaartje er niet tussen? Of wil je een kaartje uit de webshop laten aanpassen? Dan is er ook de mogelijkheid om een kaart op maat te laten maken.

 

Ik begrijp dat je niet zomaar een geboorte kaartje besteld. Daarom kun je met code MBPR01 een gratis proefkaartje aanvragen zodat je jouw kaartje eerst nog kunt controleren.