Verberg filters
Geselecteerd
Productsoort
Kleuren
Kleding kleur

Meld je aan voor de gratis kraamslinger

Aanmelden

Heb je vragen? Mail ons!

info@mixed-babies.com

Ik word grote broer/zus - T-shirts en sweaters


 

 

Grote broer of grote zus

Hoera! Je bent zwanger en jouw kind(eren) wordt grote broer of grote zus. Iedereen mag het weten dat er een baby in je buik zit. En wat is er nou leuker om dat op een originele manier aan jouw familie en vrienden aan te kondigen? Er zijn verschillende leuke manieren en één daarvan is jouw zoon en/of dochter een T-shirt of sweater te laten dragen met de tekst Ik word grote broer of Ik word grote zus.

 

Met de T-shirts van Mixed Babies wordt het een zwangerschapsaankondiging om nooit meer te vergeten. Er staat niet alleen een aankondigingstekst op maar het wordt ook visueel weergeven met een leuke illustratie, zo kunnen ze er niet omheen. En jou kindje voelt zich ook nog eens speciaal omdat hij of zij mag helpen bij de aankondiging hoe leuk is dat?!

 

 

Verzenden

De kinderkleding wordt met liefde ingepakt en mooi verzonden. De prijs is exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen 3,95 binnen Nederland.

 

 

Op een andere manier je zwangerschap aankondigen

Is dit je eerste kindje? Dan heeft zo’n T-shirt niet zoveel zin. Er zijn ook andere leuke manieren om de zwangerschap aan te kondigen. Bijvoorbeeld met onze Kiekeboe T-shirts. Op de positiekleding staat een baby afgebeeld die door de buik heen kijkt. Met dit shirt is het voor iedereen in één klap duidelijk dat je zwanger ben. Lees voor meer tips voor een leuke zwangerschapsaankondiging onze baby weetjes blog.

 

 

Geboortekaartjes

Nu dat iedereen mag weten dat je zwanger bent is het ook tijd om aan het geboortekaartje te denken. Mixed Babies heeft bijzondere geboortekaartjes op de kaartjes staan kenmerkend geïllustreerde baby’s. De baby’s zijn divers van donker bruin tot blank. De multiculturele kaartjes zijn ontworpen voor elke baby. Zit jouw favoriete geboortekaartje er niet tussen? Of wil je een bestaand kaartje laten aanpassen? Dan is er ook de mogelijkheid om een kaart op maat te laten maken.

 

Hoe een geboorte kaartje er uiteindelijk uit komt te zien is erg belangrijk. Daarom kun je met code MBPR01 een gratis proefkaartje bestellen zodat je jouw kaartje eerst nog kunt controleren.

 

 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code