• Eerste proefdruk GRATIS
  • Diversiteit in de mooiste geboortekaartjes
  • Voor 12:00 besteld de volgende werkdag in huis
Soort kaartje
Formaat

Geboortekaartje met gezinsleden

Hoera jullie verwacht een kindje! Op deze geboortekaartjes staat het hele gezin centraal. En misschien krijgen jullie er nog tweede kindje bij? Je kind(eren) worden dan grote broer en/of grote zus. Dan is het extra leuk om ze te betrekken op het geboortekaartje. 
 

Voeg zelf bijpassende gezinsleden toe

Bij de kaartjes waarbij ‘Kiez zelf je gezin’ staat, kun je zelf in de editor een illustratie van een gezin naar keuze toevoegen. Er zijn gezinnen met verschillende huidskleuren aanwezig.

Filter

T-shirts Ik word grote broer en Ik word grote zus

Je kind(eren) kunnen je ook helpen om de zwangerschap aan te kondigen met een leuk Ik wordt grote broer of Ik word grote zus T-shirt. Er staat een tekst en een leuke illustratie op. Zo kan jouw zoon of dochter een leuk steentje bijdragen aan de zwangerschapsaankondiging. En het is gelijk ook een leuke manier om aan je kind te vertellen dat jij zwanger bent. In deze blog lees je meer over jouw zoon of dochter vertellen dat je zwanger ben.

 

Geboorteteksten

Bij een mooi geboortekaartje hoort ook een leuke geboortetekst of gedicht. Op de website heb ik een aantal geboorteteksten voor je verzameld. Je kunt ze kopiëren of gebruiken ter inspiratie.  

 

Gratis proefkaart

Hoe een geboorte kaartje er uiteindelijk uit komt te zien is erg belangrijk. Je wilt geen bestelling plaatsen wanneer je het kaartje nog niet hebt gezien. Daarom kan je een gratis eerste proefkaart bestellen.

 

Verzenden

De enveloppen kan je apart bestellen van de geboortekaartjes. Dit kan handig zijn want zo kan je alvast op voorhand de adressen en enveloppen in orde maken. Je kunt je enveloppen ook opfleuren met een leuke adresetiket en sluitsticker. Bij de etiketten is de mogelijkheid om makkelijk online zelf de adressen toe te voegen.