Verberg filters
Productsoort
Soort
Onze baby heeft een...
Kleuren
Kaart formaat

Meld je aan voor de gratis kraamslinger

Aanmelden

Heb je vragen? Mail ons!

info@mixed-babies.com

Gezinskaartjes

Vorige 1 2


Geboortekaartje met het gezin

Hoera je verwacht je gezin wordt uitgebreid! Jullie krijgen er nog een kindje bij. Je kind(eren) worden grote broer en/of grote zus dat is reuze spannend. Daraom is het extra leuk om je kindreen te betrekken bij het geboortekaartje. In dit overzicht vind je kaartjes waar je illustratie svan kinderen zelf kunt toevoegen. Dit kan allemaal wanneer je een kaartje hebt uigekozen en deze bewerkt in de editor bij het icoontje van de bloem (tulp) Maak vervolgens een account aan om jouw ontwerpen op te slaan en om er eventueel later mee verder te gaan. Zit jouw ideale baby kaartje er niet tussen? Dan kan er uiteraard ook een kaart op maat gemaakt worden.

Aan de linkerkant van deze pagina kun je de geboortekaartjes eventueel ook filteren op een jongen of op de culturele achtergrond.

 

 

T-shirts Ik word grote broer en Ik word grote zus

Je kind(eren) kunnen je ook helpen om de zwangerschap aan te kondigen met een leuk Ik wordt grote broer of Ik word grote zus T-shirt. Er staat een tekst en een leuke illustratie op. Zo kan jouw zoon of dochter een leuk steentje bijdragen aan de zwangerschapsaankondiging. En het is gelijk ook een leuke manier om aan je kind te vertellen dat jij zwanger bent. In deze blog lees je meer over jouw zoon of dochter vertellen dat je zwanger ben.

 

 

Geboorteteksten

Bij een mooi geboortekaartje hoort ook een leuke geboortetekst of gedicht. Op de website heb ik een aantal geboorteteksten voor je verzameld. Je kunt ze kopiëren of gebruiken ter inspiratie.  

 

 

Gratis proefkaart

Hoe een geboorte kaartje er uiteindelijk uit komt te zien is erg belangrijk. Je wilt geen bestelling plaatsen wanneer je het kaartje nog niet hebt gezien. Daarom kun je met code MBPR01 een gratis proefkaartje bestellen.

 

 

Verzenden

De enveloppen kan je apart bestellen van de geboortekaartjes. Dit kan handig zijn want zo kan je alvast op voorhand de adressen en enveloppen in orde maken. Je kunt je enveloppen ook opfleuren met een leuke adresetiket en sluitsticker. Bij de etiketten is de mogelijkheid om makkelijk online zelf de adressen toe te voegen.

 

 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code