• Eerste proefdruk GRATIS
  • Diversiteit in de mooiste geboortekaartjes
  • Voor 12:00 besteld de volgende werkdag in huis
Soort kaartje
 Toon meer
Formaat

Geboortekaartje meisje

Hoera je verwacht een dochter! In dit overzicht vind je de leukste geboortekaartjes voor je toekomstige dochter. Je kunt de teksten op het kaartje zelf aanpassen of toevoegen. Maak een account aan om je ontwerp te kunnen opslaan, zo kan je er ook later mee aan de slag. Na de bevalling gaat het bestelpoces sneller, omdat het kaartje al klaar staat in je account. Zit jouw ideale geboortekaartje er niet tussen? Er kan ook een kaart op maat gemaakt worden, ik sta voor je klaar!

Filter

 

Meisjesnamen

Een naam voor je ongeboren dochter verzinnen kan een lastige klus zijn. Op de website wordt er een lijst met populaire meisjesnamen bijgehouden. Het zijn unieke namen die wij verzamelen aan de hand van de geboortekaartjes die zijn besteld. Neem een kijkje en misschien staat er wel een mooie naam tussen die bij jouw toekomstige kindje past.

 

Geboorteteksten

Bij een mooi geboortekaartje hoort ook een leuke geboortetekst of gedicht. Op de website heb ik een aantal geboorteteksten voor je verzameld. Je kunt ze kopiëren of gebruiken ter inspiratie.  

 

Gratis proefkaart

Hoe een geboorte kaartje er uiteindelijk uit komt te zien is erg belangrijk. Je wilt geen bestelling plaatsen wanneer je het kaartje nog niet hebt gezien. Daarom kun je een gratis eerste proefkaartje bestellen.

 

Verzenden

De enveloppen kan je apart bestellen van de geboortekaartjes. Dit kan handig zijn want zo kan je alvast op voorhand de adressen en enveloppen in orde maken. Je kunt je enveloppen ook opfleuren met een leuke adresetiket en sluitsticker. Bij de etiketten is de mogelijkheid om makkelijk online zelf de adressen toe te voegen.