Verberg filters
Productsoort
Soort
Onze baby heeft een...
Kleuren
Kaart formaat

Meld je aan voor de gratis kraamslinger

Aanmelden

Heb je vragen? Mail ons!

info@mixed-babies.com

Geboortekaartjes met foto


 

 

Geboortekaartjes met een foto

Hoera jullie baby is geboren! Je wilt natuurlijk niks liever dan je baby aan familie en vrienden laten zien. Je kunt dan een mooi geboortekaartje versturen met een leuke (eerste) foto van jouw baby. In dit overzicht vind je de leukste geboortekaartjes met een foto erop. Je kunt een geboortekaartje uitkiezen en deze alvast van te voren aanpassen of toevoegen. Maak een account aan om jouw ontwerp op te slaan, je kunt er dan later weer mee verder. Het opslaan van jouw ontwerp is ook handig wanneer je bent bevallen, je partner kan dan makkelijk de geboortekaartjes bestellen.

 

Aan de rechterkant van deze pagina kun je de geboortekaartjes eventueel ook filteren op een meisje of de culturele achtergrond.

 

 

Zelf een foto van jouw baby toevoegen

In de editor kun je makkelijk zelf een babyfoto toevoegen op het geboortekaartje. Tegenwoordig heeft iedereen wel een telefoon of fototoestel die mooie foto's kan maken. Maak eerst een account aan. Wanneer je het gewenste geboortekaartje hebt uitgekozen kun je in de editor klikken op het camera icoontje en jouw eigen afbeelding uploaden.

 

 

Hulp bij het plaatsen van de babyfoto

Twijfel je over de kwaliteit, kleuren of plaatsing van de foto? Geen probleem, je kunt mij een mailtje sturen en dan kijk ik met je mee en pas eventueel de foto kostenloos voor je aan. Wil je liever een geboortekaartje op maat laten maken? Of misschien heb je zelf een idee en wil je een geboortekaartje laten ontwerpen? Daar kan ik je ook prima bij helpen. Hier vind je meer informatie over een kaart op maat laten maken.

 

 

Gratis proefkaart

Het is toch handig dat je eerst een proefkaart kun zien zodat je het ontwerp eerst kunt bekijken voordat je jouw bestelling plaatst. Eventuele fouten kunnen dan nog rustig aangepast worden zodat het definitieve baby kaartje alvast klaar staat voor jouw bevalling. Met code MBPR01 ontvang je een gratis proefkaartje.

 

 

Verzenden

De enveloppen bij de kaartjes kun je los bestellen. Het is handig om zo alvast de adressen op de enveloppen voor te schrijven. Dit scheelt een hoop werk. Wanneer je bevalen bent wil je alle tijd met je baby doorbrengen. Dan is het laatste wat je wil adressen op enveloppen schrijven. Op de website is er ook de mogelijkheid om adresetiketten te laten bedrukken. Je kunt heel handig alle adressen zelf invoeren.

 

 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code