Geboortekaartjes jongen zoon
Geboortekaartjes meisje dochter

Geboortekaartjes donkere baby, Aziatisch, Arabisch enveloppen, geboortekaart met foto

 

Een passend geboortekaartje

 

Hoera je bent zwanger! Tijdens je zwangerschap komt er veel op je af, afspraken bij de verloskundige, de baby kamer gereed maken, het bedenken van de naam, babyspullen en kleertjes kopen en misschien ook nog een zwangerschapscursus volgen. Het vinden van een passend geboortekaartje hoort ook bij de voor pret. Wanneer jouw kindje geboren is kunnen familie en vrienden niet wachten op dat ene belangrijke kaartje met informatie over de pasgeboren baby te ontvangen. Hier vind je een passend geboortekaartje en je kunt makkelijk zelf je teksten aanpassen en toevoegen. Je kunt ook een eerste babyfoto op het geboortekaartje toevoegen. Heb je liever een eigen ontwerp? Er kan ook een geboortekaartje op maat voor jou gemaakt worden.Geboorteteksten_gedichten_baby_geboortekaart_zwanger

 

Geboorteteksten

 

Yes, je hebt een geboortekaartje gevonden voor jouw zoon of dochter! Maar welke tekst, behalve de naam en geboortedatum, zet je op het kaartje? Ik heb een aantal leuke geboorteteksten en gedichten voor je op een rijtje gezet. Voel je vrij om deze gratis te kopiëren of ter inspiratie te gebruiken.

Ga naar geboorteteksten >>

 

 

Grote-broer_grote-zus_Tshirt_kinderkleding

 

Kleding

 

Naast de kaartjes heb ik ook een Mixed Babies kledinglijn uitgebracht, met Kiekeboe T-shirts, grote broer en grote zus T-shirts en rompertjes. Deze producten zijn leuk als zwangerschapsaankondiging of als kraamcadeau.

 

Ga naar de kledingshop >>

 

 

Geboortekaart_proefkaart_gratis_proefdruk_voorbeeld

 

Gratis proefkaart

 

Het is altijd fijn om je kaartje eerst te controleren voordat je de geboortekaartjes besteld. Dat begrijp ik helemaal en daarom ontvang je met code MBPR01 een gratis proefkaart, om nog even te kunnen kijken of alles wel naar wens is.

 

Ga naar de geboortekaartjes >>

 

 

Home_Kraamslinger_Cadeau_gratis_vlaggen_slinger

 

Gratis kraamslinger

 

Wanneer je kindje geboren is, is het tijd om mooie herineringen te maken. Dat begint met deze gratis kraamslinger.

 

Laat jouw kraambezoek een mooie tekst op de slinger schrijven en hang de kraamslinger bijvoorbeeld op in huis.

 

Meld je aan voor de gratis kraamslinger >>

 

  

 

Even voorstellen

 

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Naomi, Antilliaanse, en ik ben illustrator/ontwerper van de geboortekaartjes op deze website. Ik heb een grote liefde voor culturen. Het zou toch saai zijn als iedereen het zelfde is?! Nederland is een goed voorbeeld waar je de diversiteit overal tegenkomt. Omdat ik merk dat verschillende etnische groepen vaak worden vergeten op geboortekaartjes, wil ik met dit multicultureel babyplatform graag mensen blij maken met een passend babykaartje en informatie door middel van mijn blog.

 

Deze website heeft diverse geboortekaartjes en producten voor Mixed baby’s en baby's van verschillende nationaliteiten (zoals Arabisch, Aziatisch, Afrikaans, Mediterraans en baby's met lichte of donkere huidskleur). Ik hou ook een blog bij waarin ik onder andere vertel over de verschillende zwangerschaps- en baby tradities van over de hele wereld.

 

Gelukkig krijgt Mixed Babies wat aandacht van de media maar dat mag nog veel meer. Ik sta open voor samenwerkingen om dit onderwerp meer onder de aandacht te brengen, omdat iedereen er toe doet!

 

 

Geboortekaartjes ontwerperster Naomi