• Eerste proefdruk GRATIS
  • Diversiteit in de mooiste geboortekaartjes
  • Voor 12:00 besteld de volgende werkdag in huis

Kaart op maat

De zwangerschap en geboorte zijn speciale momenten in jullie leven. Daar hoort een speciaal geboortekaartje bij. Misschien zijn de kaartjes in onze webshop net niet wat jullie zoeken. Of misschien heb je gewoon hele andere ideeën voor jullie kaartje. Dat kan en dat is geen probleem. Wat is er mogelijk?

 


1. Hulp bij de opmaak van jullie teksten

Heb je een kaartje uit onze collectie gekozen, maar twijfel je of de teksten mooi staan? Of misschien kom je er helemaal niet uit met het opmaken van het kaartje? Dan kunnen wij je helpen en jouw vragen beantwoorden. Maak wel eerst een account aan en werk vanuit je account. Zodat wij ook bij het kaartje kunnen. En vergeet het kaartje vooral niet op te slaan in de kaartjes editor! Je vind in de kaartjes editor een button met 'Hulp nodig?'. Op deze manier kan je een vraag stellen. Je kan ons ook al je vragen stellen via je account bij 'Meldcentrum'. Geef hierbij aan om welk kaartje het gaat en wat je wensen precies zijn. Wij kijken dan mee in je account en zullen een voorstel voor je maken, die we als een kopie in jouw account zullen opslaan.

Kosten: Eerste keer helemaal gratis en vrijblijvend. Deze service krijg je van me kado!

Responstijd: 2 tot 3 werkdagen na je verzoek, afhankelijk van de drukte, zal je een reactie van mij krijgen.

 

 

2. Kleine design aanpassingen in een kaartje

Dit zijn kleine aanpassingen in bijvoorbeeld de kleuren van een geboortekaart, het toevoegen van een illustratie die je wij al in huis hebben, bijvoorbeeld van een ander kaartje. Of het verschuiven van diverse onderdelen op de kaart. Vaak is dit geen probleem en doen we dit graag. Soms zetten we hiervoor een variant online in de site. Is het heel specifiek, dan passen we dit aan in jouw account. Je kan dit aanvragen via de button in de kaartjes editor 'Hulp nodig?'. Vergeet het kaartje vooral niet op te slaan in de kaartjes editor, in je eigen account!
 

Kosten: Afhankelijk van de wensen, rond de € 25,00. Ik stuur je altijd eerst een offerte voor akkoord.

Tijd: 3 to 4 werkdagen na akkoord op de offerte, afhankelijk van de drukte, zal je een reactie van mij krijgen.

 

 

3. Ontwerp op maat

Ik kan ook ee geheel nieuw ontwerp voor je maken. Je vindt in de kaartjes editor een button met 'Hulp nodig?'. Op deze manier kan je mij laten weten wat je wensen zijn. Naar aanleiding van je wensen stuur ik eerst een offerte en planning. Na akkoord ga ik graag voor je aan de slag.
 

Kosten ontwerp op maat: v.a. € 45,00

Tijd: Na akkoord op de offerte, zal het ontwerp na minimaal 2 weken af zijn.