Verberg filters
Productsoort
Soort
Onze baby heeft een...
Kleuren
Kaart formaat

Bestel een gratis proefkaartje!

code: MBPR01

Heb je vragen? Mail ons!

info@mixed-babies.com

Baby's met een licht getinte huidskleur

Vorige 1 2 3


 

 

Geboortekaartje lichtbruine baby

Zijn jij en jouw partner een mixt koppel en opzoek naar een geboortekaartje met lichtbruine baby? Op deze pagina vind je diverse kaartjes voor jouw baby. Speciaal voor de halfbloed en lichtbruine kindjes zijn deze kaartjes met liefde ontworpen. Is jou baby een tintje donkerder? Er zijn ook geboortekaartjes met donkere baby’s die zijn te vinden op deze pagina.

 

Deze ontwerpen zijn uniek en speciaal ontworpen voor Mixed Babies. Zit jouw ideale kaartje hier niet tussen? Geen probleem wij ontwerpen ook kaartjes op maat.

 

 

Geboorteteksten

Bij een uniek geboortekaartje hoort ook een speciale geboorte tekst. Op de website zijn hier een aantal teksten voor jou uitgeschreven. Je kunt ze zo overnemen of gewoon gebruiken ter inspiratie.  

 

 

Multiculturele babynamen

Wil je een speciale en internationale naam voor jou baby? Hier vind je een lijst met populaire multiculturele jongens en meisjes namen bijgehouden. Het zijn unieke namen, misschien staat de toekomstige naam van jouw baby er wel tussen.

 

 

Gratis proefkaart

We laten je niet zomaar geboortekaartjes bestellen. We begrijpen dat je jouw kaartje eerst even wilt controleren voordat je een groter aantal laat drukken. Daarom kun je met code MBPR01 een gratis proefkaartje aanvragen.

 

 

Verzenden

Om jezelf na de bevalling wat werk te besparen kan je de enveloppen apart bij ons bestellen. Zo kun je alvast van te voren rustig de adressen en enveloppen in orde maken. Je kunt je enveloppen ook opfleuren met een leuke adresetiket en sluitsticker. Bij de etiketten is het mogelijk om zelf online de adressen toe te voegen.

 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code