Verberg filters
Productsoort
Soort
Onze baby heeft een...
Kleuren
Kaart formaat

Meld je aan voor de gratis kraamslinger

Aanmelden

Heb je vragen? Mail ons!

info@mixed-babies.com

Typografische geboortekaartjes unisex met initialen

Vorige 1 2 3


 

 

Geboortekaartje met initialen

In dit overzicht vind je alle letters uit het alfabet en kun je een mooi geboortekaartje uitkiezen met de initialen van jullie kindje. Er is gekozen om op de geboortekaartjes neutrale kleuren te gebruiken zodat de unisex kaartjes voor zowel jongens en meisjes geschikt zijn. Je kunt een kaartje uitkiezen en de teksten zelf aanpassen of toevoegen. Maak hier een account aan om jouw ontwerp op te slaan, dan kun je er later weer mee verder. Het opslaan van jouw ontwerp is ook handig wanneer je bent bevallen, jij of je partner kunnen dan makkelijk en snel de geboortekaartjes bestellen.

 

Aan de rechterkant van deze pagina kun je de geboortekaartjes eventueel ook filteren op een meisje of de culturele achtergrond.

 

 

Babynamen

Ben je er nog niet uit met de naam? Op de website wordt er een lijst met populaire jongensnamen bijgehouden. De namen zijn niet standaard en vaak erg uniek. Misschien staat daar wel een leuke naam tussen die jou aanspreekt.

 

 

Geboortekaartje gratis aanpassen

Wil je liever een ander poppetje met bijvoorbeeld ander haar, een andere hudiskleur of een andere kleur kleding? Sla het gewenset geboortekaartje op in jowu account en stuur een ons een mailtje. Wij kunnen simpele aanpassingen gratis voor je uitvoeren.

 

 

Gratis proefkaart

Het is toch handig dat je eerst een proefkaart kun zien zodat je het ontwerp eerst kunt bekijken voordat je jouw bestelling plaatst. Eventuele fouten kunnen dan nog rustig aangepast worden zodat het definitieve baby kaartje alvast klaar staat voor jouw bevalling. Met code MBPR01 ontvang je een gratis proefkaartje.

 

 

Verzenden

De enveloppen bij de kaartjes kun je los bestellen. Het is handig om zo alvast de adressen op de enveloppen voor te schrijven. Dit scheelt een hoop werk. Wanneer je bevalen bent wil je alle tijd met je baby doorbrengen. Dan is het laatste wat je wil adressen op enveloppen schrijven. Op de website is er ook de mogelijkheid om adresetiketten te laten bedrukken. Je kunt heel handig alle adressen zelf invoeren.

 

 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code