• Eerste proefdruk GRATIS
  • Diversiteit in de mooiste geboortekaartjes
  • Voor 12:00 besteld de volgende werkdag in huis
Soort kaartje
 Toon meer
Kaart formaat

Geboortekaartjes met donkere baby's

Filter

 

 

Geboortekaartje met een baby met een donkere huidskleur

Ben jij opzoek naar een geboortekaartje voor jouw zoon of dochter met een donkere huidskleur?  Dan ben je hier op de juiste plek. Op deze pagina vind je verschillende geboortekaartjes en allemaal met mooie baby’s erop. Is jou baby een tintje lichter? Er zijn ook geboortekaartjes lichtbruine huidskleur baby’s die zijn te vinden op deze pagina.

 

Deze baby kaartjes zijn uniek omdat er (helaas) niet veel websites of winkels zijn die multiculturele kaartjes aanbieden. Daar proberen wij bij Mixed Babies verandering in te brengen door deze kaartjes aan te bieden.

 

 

Bijzondere babynamen

Ben je opzoek naar een multiculturele baby naam? Op deze pagina vind je een lijst met de meest populaire jongens en meisjes namen. Misschien staat de toekomstige naam van jouw baby er wel tussen.

 

 

Geboortetekst

Heb je geen inspiratie voor de tekst op je geboortekaartje? Geen paniek er staan een aantal mooie geboorte teksten en gedichten op de website die je gewoon gratis kan gebruiken.

 

 

Gratis proefkaartje

We laten je niet zomaar geboortekaartjes bestellen. We begrijpen dat je jouw kaartje eerst even wilt controleren voordat je een groter aantal laat drukken. Daarom kun je met code MBPR01 een gratis proefkaartje aanvragen.

 

 

Verzenden

Om jezelf na de bevalling wat werk te besparen kan je de enveloppen apart bij ons bestellen. Zo kun je alvast van te voren rustig de adressen en enveloppen in orde maken. Er zijn ook adresetiketten en sluitstickers verkrijgbaar. Bij de etiketten kan je zelf heel makkelijk de adressen online toe te voegen.