Verberg filters
Soort kaartje
Kaart formaat

Meld je aan voor de gratis kraamslinger

Aanmelden

Heb je vragen? Mail ons!

info@mixed-babies.com

Geboortekaartjes mixed baby


 

Biculturle baby - Baby met gemengde achtergrond?

Zijn jullie een multicultureel gezin of koppel?  Op deze pagina vind je kaartjes met verschillende kindjes met een getinte huidskleur. Zit jullie combinatie er niet tussen? Kies dan het kaartje met de baby die je graag zou willen, sla deze op in jouw account en stuur een mailtje met je aanvraag. Het kaartje wordt dan zo snel mogelijk voor je aangepast. Deze baby kaartjes zijn uniek omdat er (helaas) niet veel websites of winkels zijn die multiculturele kaartjes aanbieden. Daar proberen ik met Mixed Babies verandering in te brengen door deze kaartjes aan te bieden.

 

Op een leuke manier je zwangerschap aankondigen

Er zijn diverse leuke manieren om de zwangerschap aan te kondigen. Bijvoorbeeld met onze Kiekeboe T-shirts. Op onze positiekleding staat een baby afgebeeld die door de buik heen kijkt. Met dit shirt is het voor iedereen in één klap duidelijk dat je zwanger ben. Verkrijgbaar met een blanke baby of ene baby met een donkere huidskleur. In de maten S t/m XXL. Lees voor meer tips voor een leuke zwangerschapsaankondiging onze baby weetjes blog.

 

Unieke babynamen

Ben je opzoek naar een multiculturele baby naam? Op deze pagina vind je een lijst met de meest populaire jongens en meisjes namen. Misschien staat de toekomstige naam van jouw baby er wel tussen.

 

Gratis proefkaartje

We laten je niet zomaar geboortekaartjes bestellen. We begrijpen dat je jouw kaartje eerst even wilt controleren voordat je een groter aantal laat drukken. Daarom kun je met code MBPR01 een gratis proefkaartje aanvragen.

 

Mooi verzenden

Om jezelf na de bevalling wat werk te besparen kan je de enveloppen apart bij ons bestellen. Zo kun je alvast van te voren rustig de adressen en enveloppen in orde maken. Er zijn ook adresetiketten en sluitstickers verkrijgbaar. Bij de etiketten kan je zelf heel makkelijk de adressen online toe te voegen.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code