• Eerste proefdruk GRATIS
 • Diversiteit in de mooiste geboortekaartjes
 • Voor 12:00 besteld de volgende werkdag in huis

Een passend geboortekaartje 

Hoera je bent zwanger! Dan is een mooi geboortekaartje straks een bijzonder cadeau wat je naar je familie en vrienden kunt sturen. Het is extra leuk en belangrijk dat je een geboortekaart vindt dat bij jullie past. Hier kun je een passend multicultureel geboortekaartje vinden en makkelijk zelf de gewenste teksten toevoegen. Je kunt ook een babyfoto op het kaartje toevoegen, of heb je liever een eigen ontwerp? Er is veel mogelijk. Neem rustig een kijkje op de website, als je één of meerdere favoriete kaartjes hebt gevonden, sla deze dan op in je gratis account. Zo kun je het geboortekaartje later zelf bewerken of eventueel door mij laten aanpassen. 

Zo maak je jouw geboortekaartje compleet

 • We zijn erg tevreden over de kaartjes en de snelle bezorging hiervan nadat de kaarten waren besteld! De reacties van familie en vrienden zijn ontzettend positief! Heel erg bedankt voor het mooie resultaat!!!
  Ivan & Esther
 • Bedankt voor de mooie en unieke geboortekaartjes, iedereen vind ze prachtig .
  Astrid
 • Ik had een verkeerd shirt besteld en kon hem zonder problemen omwisselen. Enorm bedankt dat dit kon!
  Marian

Ik sta voor jou klaar!

Wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Mijn naam is Naomi. Deze multiculturele website ben ik begonnen om meer diversiteit in geboortekaartjes aan te kunnen bieden. Heb je een mooi kaartje gevonden, maar wil je deze laten aanpassen? Of wil je een compleet eigen ontwerp? Ik help je met al je vragen over de kaartjes (of andere producten). Ik kijk graag met je mee om zo tot een mooi eindresultaat te komen. 

Neem ook eens een kijkje op mijn blog. Daar deel ik meer informatie over de multiculturele producten en ook interessante zwangerschapstradities en ouderschapsgebruiken bij verschillende culturen. 

Ik sta voor jou klaar!

Wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Mijn naam is Naomi. Deze multiculturele website ben ik begonnen om meer diversiteit in geboortekaartjes aan te kunnen bieden. Heb je een mooi kaartje gevonden, maar wil je deze laten aanpassen? Of wil je een compleet eigen ontwerp? Ik help je met al je vragen over de kaartjes (of andere producten). Ik kijk graag met je mee om zo tot een mooi eindresultaat te komen.

En neem ook eens een kijkje op mijn blog. Daar deel ik meer informatie over de multiculturele producten en ook interessante zwangerschapstradities en ouderschapsgebruiken bij verschillende culturen. 

 

Meer tips en inspiratie