• Eerste proefdruk GRATIS
  • Diversiteit in de mooiste geboortekaartjes
  • Voor 12:00 besteld de volgende werkdag in huis
Productsoort

 

'Ik word grote broer of grote zus' T-shirts en truien

Met deze leuke T-shirts en sweaters van Mixed Babies wordt het een zwangerschapsaankondiging om nooit meer te vergeten. Op de kleding wordt de boodschap ook visueel weergeven met een leuke illustratie, zo kan niemand er meer omheen. En, je kindje voelt zich helemaal speciaal, omdat hij of zij mag helpen bij de aankondiging. Hoe leuk is dat?!

Filter

 

 

Grote broer of grote zus kleding

Hoera! Je bent zwanger en je kind(eren) word(en) grote broer of grote zus. Iedereen mag het weten dat er nog een baby op komst is. En wat is er nou leuker om dat op een originele manier aan je familie en vrienden te laten weten? Je kunt er voor kiezen om je kind(eren) een leuk shirt of trui te laten dragen met de tekst Ik word grote broer of Ik word grote zus.

 

Verzenden

De kinderkleding wordt met liefde ingepakt en mooi verzonden. De prijs is exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen 3,95 binnen Nederland.

 

Op een andere manier je zwangerschap aankondigen

Is dit je eerste kindje? Dan heeft zo’n T-shirt niet zoveel zin. Er zijn ook andere leuke manieren om de zwangerschap aan te kondigen. Bijvoorbeeld met onze Kiekeboe T-shirts. Op de positiekleding staat een baby afgebeeld die door de buik heen kijkt. Met dit shirt is het voor iedereen in één klap duidelijk dat je zwanger ben. Lees voor meer tips voor een leuke zwangerschapsaankondiging onze baby weetjes blog.

 

Geboortekaartjes

Nu dat iedereen mag weten dat je zwanger bent is het ook tijd om aan het geboortekaartje te denken. Mixed Babies heeft bijzondere geboortekaartjes op de kaartjes staan kenmerkend geïllustreerde baby’s. De baby’s zijn divers van donker bruin tot blank. De multiculturele kaartjes zijn ontworpen voor elke baby. Zit jouw favoriete geboortekaartje er niet tussen? Of wil je een bestaand kaartje laten aanpassen? Dan is er ook de mogelijkheid om een kaart op maat te laten maken.

 

Hoe een geboortekaartje er uiteindelijk uit komt te zien is erg belangrijk. Daarom kun je met code MBPR01 een gratis proefkaartje bestellen zodat je jouw kaartje eerst nog kunt controleren.