Verberg filters
Productsoort
Soort
Onze baby heeft een...
Kleuren
Kaart formaat

Meld je aan voor de gratis kraamslinger

Aanmelden

Heb je vragen? Mail ons!

info@mixed-babies.com

Onze bijzondere geboortekaartjes

1 ... 12 13 Volgende


 

De geboortekaartjes

De illustraties op de kaartjes zijn uniek het zijn kaartjes die ontworpen zijn voor elke cultuur. Met deze originele geboortekaartjes maak je zeker indruk bij familie en vrienden. Er zijn verschillende ontwerpen aanwezig, van heel fleurig tot simpel en strak. Ben je opzoek naar een geboortekaartje met een donkere baby? Dan ben je hierop het juiste adres. Wij hebben verschillende geboortekaartjes met donkere baby's, geboorte kaartjes met een Aziatische baby maar ook babykaartjes met Arabische baby's zo is er voor elke baby wel een passend kaartje.

 

Met behulp van de filters aan de rechterzijde kun je filteren op:  
 

- Soort: Een jongen of een meisje

- Onze baby is: blank, lichtbruin, donkerbruin, Aziatisch, Arabisch en halfbloed

- Kleuren: dit zijn de kleuren die te zien zijn op het geboortekaartje

- Kaart formaat: de grootte van de kaart

 

Op deze manier kun je sneller op zoek naar het geboorte kaartje of adoptiekaartje wat het beste bij jou past.

 

 

Teksten zelf toevoegen

Zodra je een leuk geboortekaartje hebt uitgekozen kun je zelf de teksten toevoegen en bewerken in de editor. Uiteraard is het ook mogelijk om een kaartje op maat te laten maken. Wil je er bijvoorbeeld een vlag van jouw land bij of de kleuren veranderen? Je kunt je wensen of een eigen ontwerp doorgeven en dan maak ik het voor je in orde. 

 

 

Geboorteteksten

Heb je geen inspiratie voor de tekst op je geboortekaartje? Geen probleem er staan een aantal leuke geboorteteksten en geboortegedichten op de website die je gewoon mag gebruiken.

 

 

Gratis proefkaart

Een gepast geboortekaartje uitzoeken doe je niet zomaar. Het is logisch dat je jouw kaartje eerst nog wilt zien en controleren voordat je de bestelling plaatst. Daarom ontvang je met de code MBPR01 bij ons een gratis proefkaart.

 

 

Mooi verzenden

Het leukste is wanneer je de kaart als een cadeautje verpakt voor jou familie en vrienden. Dat kan met een mooie sluitsticker en adresetiket. Bij de etiketten is het mogelijk om online de adressen toe te voegen. De enveloppen kun je apart bestellen. Je kunt de adresetiketten en de enveloppen van te voren al bestellen, dan heb je daar op de dag zelf geen omkijken meer naar.

 

 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code