• Eerste proefdruk GRATIS
  • Diversiteit in de mooiste geboortekaartjes
  • Voor 12:00 besteld de volgende werkdag in huis
Soort kaartje
Formaat

Geboortekaartje voor multiculturele baby's met verschillende vlaggen

Zijn jullie een multicultureel gezin of koppel? Dan maken de verschillende culturele achtergronden jullie kindje uniek! Daarom is het leuk om dit in de vorm van bijvoorbeeld een vlag, terug te laten komen in het geboortekaartje. Op deze pagina vind je kaartjes met verschillende vlaggen.

Zit de juiste vlag er niet tussen? Geen probleem:

  1. Kies dan het kaartje met de vlag(gen) die je graag zou willen
  2. Sla deze op in jouw account
  3. Stuur een mailtje met je aanvraag
  4. Het kaartje wordt zo snel mogelijk (kosteloos) voor je aangepast
Filter

 

Unieke multiculturele geboortekaartjes

Deze geboortekaartjes zijn uniek omdat er (helaas) niet veel websites of winkels zijn die multiculturele kaartjes aanbieden. Daar proberen ik met Mixed Babies verandering in te brengen. Mocht jij nog ideeen hebben of iets missen op deze website dan hoor ik het graag.

 

Op een leuke manier je zwangerschap aankondigen

Er zijn diverse leuke manieren om de zwangerschap aan te kondigen. Bijvoorbeeld met onze Kiekeboe T-shirts. Op onze positiekleding staat een baby afgebeeld die door de buik heen kijkt. Met dit shirt is het voor iedereen in één klap duidelijk dat je zwanger ben. Verkrijgbaar met een blanke baby of ene baby met een donkere huidskleur. In de maten S t/m XXL. Lees voor meer tips voor een leuke zwangerschapsaankondiging onze baby weetjes blog.

 

Bijzondere babynamen

Ben je opzoek naar een multiculturele baby naam? Op deze pagina vind je een lijst met de meest populaire jongens en meisjes namen. Misschien staat de toekomstige naam van jouw baby er wel tussen.

 

Geboortetekst

Heb je geen inspiratie voor de tekst op je geboortekaartje? Geen paniek er staan een aantal mooie geboorte teksten en gedichten op de website die je gewoon gratis kan gebruiken.

 

Gratis proefkaartje

We laten je niet zomaar geboortekaartjes bestellen. We begrijpen dat je jouw kaartje eerst even wilt controleren voordat je een groter aantal laat drukken. Daarom kan je een gratis eerste proefkaartje aanvragen.

 

Geboortekaartjes mooi verzenden

Om jezelf na de bevalling wat werk te besparen kan je de enveloppen apart bij ons bestellen. Zo kun je alvast van te voren rustig de adressen en enveloppen in orde maken. Er zijn ook adresetiketten en sluitstickers verkrijgbaar. Bij de etiketten kan je zelf heel makkelijk de adressen online toe te voegen.