Verberg filters
Productsoort
Soort
Onze baby heeft een...
Kleuren
Kaart formaat

Meld je aan voor de gratis kraamslinger

Aanmelden

Heb je vragen? Mail ons!

info@mixed-babies.com

Geboortekaartje meisje

Vorige 1 2 ... 6


 

 

Geboortekaartje meisje

Hoera je verwacht een dochter! Het geslacht van jou baby is bekend, dit is misschien wel één van de spannendste momenten binnen je zwangerschap. Nu kun je de babykamer helemaal gaan inrichten en jouw geboortekaartje uitkiezen. Wordt het roze of toch een andere kleur? Maak een account aan om jouw ontwerpen op te slaan en eventueel later mee verder te gaan. Zit jouw ideale baby kaartje er niet tussen? Dan kan er uiteraard ook een kaart op maat gemaakt worden.

Aan de linkerkant van deze pagina kun je de geboortekaartjes eventueel ook filteren op een jongen of op de culturele achtergrond.

 

 

Meisjesnamen

Een naam voor je ongeboren dochter verzinnen kan een lastige klus zijn. Op de website wordt er een lijst met populaire meisjesnamen bijgehouden. Het zijn unieke namen die wij verzamelen aan de hand van de geboortekaartjes die zijn besteld. Neem een kijkje en misschien staat er wel een mooie naam tussen die bij jouw toekomstige kindje past.

 

 

Geboorteteksten

Bij een mooi geboortekaartje hoort ook een leuke geboortetekst of gedicht. Op de website heb ik een aantal geboorteteksten voor je verzameld. Je kunt ze kopiëren of gebruiken ter inspiratie.  

 

 

Gratis proefkaart

Hoe een geboorte kaartje er uiteindelijk uit komt te zien is erg belangrijk. Je wilt geen bestelling plaatsen wanneer je het kaartje nog niet hebt gezien. Daarom kun je met code MBPR01 een gratis proefkaartje bestellen.

 

 

Verzenden

De enveloppen kan je apart bestellen van de geboortekaartjes. Dit kan handig zijn want zo kan je alvast op voorhand de adressen en enveloppen in orde maken. Je kunt je enveloppen ook opfleuren met een leuke adresetiket en sluitsticker. Bij de etiketten is de mogelijkheid om makkelijk online zelf de adressen toe te voegen.

 

 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code