Geboortekaartje letter A - Mixt gezin nr 2 (zittend)

10x21 | kaartje met letter A

Geboortekaartje letter A - Mixt gezin nr 2 (zittend)

Een bijzonder geboortekaartje met de initiaal van van jullie kindje uitvergroot. Op het kaartje zit een liefdevol mixt koppel met hun pasgeboren baby. Dit is zeker een mooi geboortekaartje om naar jou familie en vrienden te sturen. Wil je een andere letter? Ga dan naar het totaaloverzicht.

 

Gratis aanpassen
Wil je de vormgeving vind dit kaartje aanpassen met bijvoorbeeld andere mensen of een andere kleur? Dat is geen probleem, het kaartje kan kosteloos aangepast worden. Sla deze kaart op in je account en stuur ons een mailtje met je aanvraag. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

 

Let op! Er zitten nog geen enveloppen bij de kaarten. De enveloppen kun je hier bestellen. Ze komen bij een andere drukker vandaan, de levertijd kan daarom afwijken van de geboortekaartjes.

 

Het kost even wat tijd om alle kaartjes met de verschillende initialen online te zetten. Zou je nu  al graag een andere letter willen? Stuur mij dan een mailtje en ik zal je zo snel mogelijk een aangepast kaartje sturen.

 

 

of zet op je verlanglijstje
  • 10x21 | kaartje met letter A

Voor 12.00 besteld, dezelfde werkdag verwerkt.

Bestel een gratis proefkaartje!

code: MBPR01

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code