• Eerste proefdruk GRATIS
  • Diversiteit in de mooiste geboortekaartjes
  • Voor 12:00 besteld de volgende werkdag in huis
Soort kaartje
Formaat

Geboortekaartje met je eigen foto

Hoera jullie baby is geboren! Je wilt natuurlijk niks liever dan je baby aan familie en vrienden laten zien. Je kunt hier een geboortekaartje versturen met een leuke (eerste) foto van jullie baby. In dit overzicht vind je de leukste geboortekaartjes met een foto erop. Je kunt een geboortekaartje uitkiezen en deze alvast van te voren teksten aanpassen of toevoegen. Maak een account aan om jouw ontwerp op te slaan, je kan er later weer mee verder en ook een foto toevoegen. Het opslaan van je kaart ontwerp is ook handig, wanneer je bent bevallen kunnen jij of je partner makkelijk en snel de geboortekaartjes bestellen.

Filter

Zelf een foto van jouw baby toevoegen

In de editor kun je makkelijk zelf een babyfoto toevoegen op het geboortekaartje. Tegenwoordig heeft iedereen wel een telefoon of fototoestel die mooie foto's kan maken. Maak eerst een account aan. Wanneer je het gewenste geboortekaartje hebt uitgekozen kun je in de editor klikken op 'Eigen afbeelding' en jouw eigen afbeelding uploaden.

 

Hulp bij het plaatsen van de babyfoto

Twijfel je over de kwaliteit, kleuren of plaatsing van de foto? Geen probleem, je kunt mij een mailtje sturen en dan kijk ik met je mee en pas eventueel de foto kostenloos voor je aan. Wil je liever een geboortekaartje op maat laten maken? Of misschien heb je zelf een idee en wil je een geboortekaartje laten ontwerpen? Daar kan ik je ook prima bij helpen. Hier vind je meer informatie over een kaart op maat laten maken.

 

Gratis proefkaart

Het is toch handig dat je eerst een proefkaart kun zien zodat je het ontwerp eerst kunt bekijken voordat je jouw bestelling plaatst. Eventuele fouten kunnen dan nog rustig aangepast worden zodat het definitieve baby kaartje alvast klaar staat voor jouw bevalling. Op deze pagina meer informtie over een gratis proefkaartje.

 

Mooi verzenden

Het leukste is wanneer je de kaart als een cadeautje verpakt voor jou familie en vrienden. Dat kan met een mooie sluitsticker en adresetiket. Bij de etiketten is het mogelijk om online de adressen toe te voegen. De enveloppen kun je apart bestellen. Je kunt de adresetiketten en de enveloppen van te voren al bestellen, dan heb je daar op de dag zelf geen omkijken meer naar.