Verberg filters
Productsoort
Soort
Onze baby heeft een...
Kleuren
Kaart formaat

Meld je aan voor de gratis kraamslinger

Aanmelden

Heb je vragen? Mail ons!

info@mixed-babies.com

Alle vlaggen opties zijn mogelijk


 

 

Geboortekaartje met verschillende vlaggen

Zijn jullie een multicultureel gezin of koppel? Jullie verschillende culturele achtergronden maakt jullie kindje uniek! Daarom is het leuk om dit in de vorm van een vlag, terug te laten komen in het geboortetekaartje. Op deze pagina vind je kaartjes met verschillende vlaggen. Zit jullie combinatie er niet tussen? Kies dan het kaartje met de baby die je graag zou willen, sla deze op in jouw account en stuur een mailtje met je aanvraag. Het kaartje wordt dan zo snel mogelijk voor je aangepast.

 

Deze baby kaartjes zijn uniek omdat er (helaas) niet veel websites of winkels zijn die multiculturele kaartjes aanbieden. Daar proberen wij bij Mixed Babies verandering in te brengen door deze kaartjes aan te bieden.

 

Op een leuke manier je zwangerschap aankondigen

Er zijn diverse leuke manieren om de zwangerschap aan te kondigen. Bijvoorbeeld met onze Kiekeboe T-shirts. Op onze positiekleding staat een baby afgebeeld die door de buik heen kijkt. Met dit shirt is het voor iedereen in één klap duidelijk dat je zwanger ben. Verkrijgbaar met een blanke baby of ene baby met een donkere huidskleur. In de maten S t/m XXL. Lees voor meer tips voor een leuke zwangerschapsaankondiging onze baby weetjes blog.

 

 

Bijzondere babynamen

Ben je opzoek naar een multiculturele baby naam? Op deze pagina vind je een lijst met de meest populaire jongens en meisjes namen. Misschien staat de toekomstige naam van jouw baby er wel tussen.

 

 

Geboortetekst

Heb je geen inspiratie voor de tekst op je geboortekaartje? Geen paniek er staan een aantal mooie geboorte teksten en gedichten op de website die je gewoon gratis kan gebruiken.

 

 

Gratis proefkaartje

We laten je niet zomaar geboortekaartjes bestellen. We begrijpen dat je jouw kaartje eerst even wilt controleren voordat je een groter aantal laat drukken. Daarom kun je met code MBPR01 een gratis proefkaartje aanvragen.

 

 

Verzenden

Om jezelf na de bevalling wat werk te besparen kan je de enveloppen apart bij ons bestellen. Zo kun je alvast van te voren rustig de adressen en enveloppen in orde maken. Er zijn ook adresetiketten en sluitstickers verkrijgbaar. Bij de etiketten kan je zelf heel makkelijk de adressen online toe te voegen.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code