Verberg filters
Productsoort
Soort
Onze baby heeft een...
Kleuren
Kaart formaat

Meld je aan voor de gratis kraamslinger

Aanmelden

Heb je vragen? Mail ons!

info@mixed-babies.com

Geboortekaartje jongen

Vorige 1 2 ... 6


 

 

Geboortekaartje jongen

Hoera je krijgt een zoon! In dit overzicht vind je de leukste geboortekaartjes voor jouw toekomstige zoon. Je kunt een kaartje uitkiezen en de teksten aanpassen of toevoegen. Maak een account aan om jouw ontwerp in op te slaan, je kunt er dan later mee verder gaan. Het opslaan van jouw ontwerp is ook handig wanneer je bent bevallen, je partner kan dan makkelijk de kaartjes bestellen.

 

Aan de linkerkant van deze pagina kun je de geboortekaartjes eventueel ook filteren op een meisje of de culturele achtergrond.

 

 

Babynamen

Ben je er nog niet uit met de naam? Op de website wordt er een lijst met populaire jongensnamen bijgehouden. De namen zijn niet standaard en vaak erg uniek. Misschien staat daar wel een leuke naam tussen die jou aanspreekt.

 

 

Kaart op maat

Wil je liever een geboortekaartje op maat laten maken? Of misschien heb je zelf een idee en wil je het geboortekaartje laten ontwerpen. Daar kan ik je prima bij helpen. Hier vind je meer informatie over een kaart op maat te laten maken.

 

 

Gratis proefkaart

Het is toch handig dat je eerst een proefkaart kun zien zodat je het ontwerp eerst kunt bekijken voordat je jouw bestelling plaatst. Eventuele fouten kunnen dan nog rustig aangepast worden zodat het definitieve baby kaartje alvast klaar staat voor jouw bevalling. Met code MBPR01 ontvang je een gratis proefkaartje.

 

 

Verzenden

De enveloppen bij de kaartjes kun je los bestellen. Het is handig om zo alvast de adressen op de enveloppen voor te schrijven. Dit scheelt een hoop werk. Wanneer je bevalen bent wil je alle tijd met je baby doorbrengen. Dan is het laatste wat je wil adressen op enveloppen schrijven. Op de website is er ook de mogelijkheid om adresetiketten te laten bedrukken. Je kunt heel handig alle adressen zelf invoeren.

 

 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code