• Eerste proefdruk GRATIS
  • Diversiteit in de mooiste geboortekaartjes
  • Voor 12:00 besteld de volgende werkdag in huis

 

Geboortekaartjes met dieren

Kies voor een mooi geboortekaartje met een dier. Van een vos tot een giraffe, of een lief beertje of een stoere leeuw. Alle dieren kan je verwerken op een geboortekaartje. Kies een mooi kaartje en pas de teksten zelf in de editor aan. Kun je toch niks passends vinden, maar heb je wel een mooi idee? Stuur mij dan en mailtje dan kijk ik samen met jou naar een passende oplossing. 

 

Een mooi dieren geboortekaartje

De meeste kinderen houden van dieren en veel boeken en speelgoed hebben dieren als hoofdthema. Misschien heb je zelf ook wel een lievelingsdier? Allemaal mooie redenen om te kiezen voor een leuk dier op het geboortekaartje van je kindje. 

 

Teksten zelf toevoegen

Zodra je een leuk geboortekaartje hebt uitgekozen kun je zelf de teksten toevoegen en bewerken in de editor. Uiteraard is het ook mogelijk om een kaartje op maat te laten maken. Wil je er bijvoorbeeld een vlag van jouw land bij of de kleuren veranderen? Je kunt je wensen of een eigen ontwerp doorgeven en dan maak ik het voor je in orde. 

 

Geboorteteksten

Heb je geen inspiratie voor de tekst op je geboortekaartje? Geen probleem er staan een aantal leuke geboorteteksten en geboortegedichten op de website die je gewoon mag gebruiken.

 

Gratis proefkaart

Een gepast geboortekaartje uitzoeken doe je niet zomaar. Het is logisch dat je jouw kaartje eerst nog wilt zien en controleren voordat je de bestelling plaatst. Daarom ontvang je een gratis eerste proefkaartje.

 

Mooi verzenden

Het leukste is wanneer je de kaart als een cadeautje verpakt voor jou familie en vrienden. Dat kan met een mooie sluitsticker en adresetiket. Bij de etiketten is het mogelijk om online de adressen toe te voegen. De enveloppen kun je apart bestellen. Je kunt de adresetiketten en de enveloppen van te voren al bestellen, dan heb je daar op de dag zelf geen omkijken meer naar.