Babybeurzen 2019

25 February 2019 / Naomi

 

Het zonnetje gaat steeds vaker schijnen, tijd om naar buiten te gaan! De lente en het zonnetje geven mij altijd energie om leuke uitstapjes te ondernemen. Ook dit jaar zijn er weer baby en zwangerschapsbeurzen die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Ik zet er een aantal voor je op een rij.

 

 

Negenmaandenbeurs 2019

februari 2019 – RAI, Amsterdam

 

Dit is misschien wel de bekendste babybeurs van Nederland! Voor aanstaande vaders en moeders, maar ook voor ouders die net een kindje hebben gekregen. Op de Negenmaanden beurs vindt je alles op het gebied van baby's en zwangerschap. Het is ook een leuk dagje uit met je zus, moeder en aanstaande oma of natuurlijk gewoon met je partner. Doe mee aan workshops en profiteer van beursaanbiedingen.

 

Meer informatie op www.negenmaandenbeurs.nl

 

(Tip: Via de vakantieveilingen website kun je goedkope avondkaarten vinden)

 

 

Negenmaandenbeurs-babybeurs-baby-zwanger

 

 

 

We are pregnant (voorjaarseditie)

22-24 maart 2019 – Werkspoorkathedraal, Utrecht

 

Op deze beurs vind je niet alleen de grotere bekende merken maar ook de unieke kleinere shops  met veelal handgemaakte producten. Je kunt hier voor van alles shoppen zoals: de babykameruitrusting, kleertjes, en accessoires. Je kunt je laten inspireren door al het moois wat er te zien en te horen is. Na dit event ga je zeker met een berg aan inspiratie naar huis!

 

Meer informatie op www.wearepregnant.nl

 

 

 

 

babybeurs-beurs-zwanger-beurzen

 

 

Baby- en Kinderbeurs Oss en Mill

31 maart 2019 – De Rusheuvel, Oss

 

De baby- en kinderbeurzen in Oss en Mill zijn inmiddels in de regio een begrip geworden. Op deze beurs worden er onder andere tweedehands baby- en kinderartikelen aangeboden zoals kleding, spelletjes, speelgoed, fietsstoeltjes, autostoeltjes, boxen, wandelwagens etc.

 

Meer informatie op  Baby- & Kinderbeurs Oss en Mill

 

 

 

 

 

Babybeurs-kinderbeurs-baby-zwanger-beurzen

Urban Mama & Mini

20 en 21 april 2019 – de Kromhouthal, Amsterdam

 

Urban Mama & Mini vind dat de huidige babybeurzen een upgrade verdienen voor de hippe mama's en hun kindjes. De meest trendy leveranciers zijn op deze beurs aanwezig in een urban setting. Dit wordt in 2019 het eerste nieuwe hippe baby event in Amsterdam.

 

Meer informatie op www.urbanmama.nl

 

 

 

babybeurs-beurzen-mama-beurs-Urban-mini

 

Ouders Natuurlijk Beurs (voorjaarseditie)

15 juni 2019 – Golden Tulip, Arnhem-Doorwerth

 

Spreken de woorden als natuurlijk, biologisch, samen en duurzaam jou aan? Voor (aanstaande) ouders de bezig zijn met natuurlijke n bewust leven is deze beurs ideaal!  Er zijn verschillende leuke kraampjes en als aanstaande mama kan je je laten inspireren bij verschillende lezingen en workshops. Kinderen kun je gewoon meenemen, ze kunnen hier binnen en buiten spelen zij kunnen van alles beleven op het gebied van natuurlijk, creatief zijn en muziek.

 

Meer informatie op www.oudersnatuurlijk.nl

 

 

 

 

 

 

Ouders van Nu In de wolken festival

3-5 oktober 2019 – Rai, Amsterdam

 

Ouders van nu organiseerd voor aanstaande ouders en hun partners een leuke beurs waar er vollop informatie te vinden is over de zwangerschap en baby. Het festival heeft ongeveer 200 exposanten. Zeker een leuk dagje uit!

 

Meer informatie op www.indewolkenfestival.nl

 

 

 

 

BabyDays (o.a. Gent)

5 en 6 oktober 2019 – Flanders Expo, Gent (België)

 

Een stukje verderop in België wordt er 8x per jaar in diverse steden, de BabyDays beurs georganiseerd. Tijdens deze tweedaagse beurs kom je alles te weten over de babywereld. Je krijgt tips van specialisten en je ontvangt staaltjes van de grote babymerken.

 

Meer informatie op www.babydays.be

 

 

 

 

 

 

 

Babydays-babybeurs-zwanger-belgie-beurs-baby

Ouders Natuurlijk Beurs (wintereditie)

november 2019 – Golden Tulip, Arnhem-Doorwerth

 

Aanstaande ouders kunnen op deze beurs onder het genot van een warme chocolademelk lekker shoppen voor de feestdagen. Er kan volop groen en duurzaam geshopt worden. Als je je kinderen meeneemt dan kunnen ze gratis mee naar binnen!

 

Meer informatie op www.oudersnatuurlijk.nl

 

 

 

 

 

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.