Baby beurzen 2018-2019

05 March 2018 / Naomi

 

Voor de komst van de baby heb je veel spullen nodig. Het is daarom fijn als je daar niet al te veel geld aan uit hoeft te geven. Daarom ben ik een groot fan van de tweedehandsmarkten kun je mooie en goedkope kinder- en babykleding vinden die soms maar een paar keer is gedragen. Maar ook op de babybeurzen vind je mooie spullen en dat is ook meteen een gezellig dagje uit.

 

Met Mixed Babies sta ik ook regelmatig op markten/beurzen hou voor de exacte data de Facebook pagina van Mixed Babies  in de gaten. Hieronder een aantal (bekende) babybeurzen op een rij.

 

 

 

Baby Fair

10 en 11 maart 2018 – Racketcentrum, Breda (gratis parkeren)

 

Een kindje op komst of net bevallen? Ga dan zeker naar de sfeervolle Baby Fair in Breda. Hier vind je de nieuwste baby mode, leuke spelletjes en goede aanbiedingen die alleen op deze beurs te vinden zijn.  De producten zijn voor kinderen in de leeftijden van 0 tot 4 jaar. Volg leuke workshops en kom in contact met de deskundigen/deelnemers. En in het restaurant kan je een heerlijk hapje en een drankje doen.

 

Meer informatie en tickets met korting bestellen op www.baby-fair.nl

 

 

 

 

 

9 maanden beurs Friesland

16  en 17 maart 2018 – Westcord WTC, Leeuwarden

 

Niet alleen in Amsterdam, maar ook in Friesland wordt er een negenmaanden beurs georganiseerd. Op deze beurs waan je je  in een walhalla aan producten en informatie voor jullie (aanstaande) baby. Laat je informeren en inspireren. Op de beursvloer vindt je de laatste trends voor de (aanstaande) ouder en jullie gezin. Er zijn diverse professionals aanwezig die jullie graag informeren over o.a. de verzorging, cursussen, voeding en kinderopvang.

 

Meer informatie op  9 maanden beurs Friesland

 

 

 

 

 

 

Baby- en Kinderbeurs Oss en Mill

25 maart 2018 – De Rusheuvel, Oss

 

De baby- en kinderbeurzen in Oss en Mill zijn inmiddels in de regio een begrip geworden. Op deze beurs worden er onder andere tweedehands baby- en kinderartikelen aangeboden zoals kleding, spelletjes, speelgoed, fietsstoeltjes, autostoeltjes, boxen, wandelwagens etc.

 

Meer informatie op  Baby- & Kinderbeurs Oss en Mill

 

 

 

 

 

Ouders Natuurlijk Beurs (voorjaarseditie)

9 juni 2018 – Golden Tulip, Arnhem-Doorwerth

 

Spreken de woorden als natuurlijk, biologisch, samen en duurzaam jou aan? Voor (aanstaande) ouders de bezig zijn met natuurlijke n bewust leven is deze beurs ideaal!  Er zijn verschillende leuke kraampjes en als aanstaande mama kan je je laten inspireren bij verschillende lezingen en workshops. Kinderen kun je gewoon meenemen, ze kunnen hier binnen en buiten spelen zij kunnen van alles beleven op het gebied van natuurlijk, creatief zijn en muziek.

 

Meer informatie op www.oudersnatuurlijk.nl

 

 

 

 

 

Ouders van Nu In de wolken festival

4-6 oktober 2018 – Rai, Amsterdam

 

Ouders van nu organiseerd voor aanstaande ouders en hun partners een leuke beurs waar er vollop informatie te vinden is over de zwangerschap en baby. Het festival heeft ongeveer 200 exposanten. Zeker een leuk dagje uit!

 

Meer informatie op www.indewolkenfestival.nl

 

 

 

 

 

 

BabyDays (o.a. Gent)

6 en 7 oktober 2018 – Flanders Expo, Gent (België)

 

een stukje verderop in België wordt er 8x per jaar in diverse steden, de BabyDays beurs georganiseerd. Tijdens deze tweedaagse beurs kom je alles te weten
over de babywereld. Je krijgt tips van specialisten en je ontvangt staaltjes van de grote babymerken.

 

Kijk voor meer informatie en de steden op BabyDays

 

 

 

Ouders Natuurlijk Beurs (wintereditie)

november 2018 – Golden Tulip, Arnhem-Doorwerth

 

Aanstaande ouders kunnen op deze beurs onder het genot van een warme chocolademelk lekker shoppen voor de feestdagen. Er kan volop groen en duurzaam geshopt worden. Als je je kinderen meeneemt dan kunnen ze gratis mee naar binnen!

 

Meer informatie op www.oudersnatuurlijk.nl

 

 

 

Negenmaandenbeurs 2019

februari 2019 – RAI, Amsterdam

 

Dit is misschien wel de bekendste babybeurs van Nederland! Voor aanstaande vaders en moeders, maar ook voor ouders die net een kindje hebben gekregen. Op de 9 maanden beurs vindt je alles op het gebied van baby's en zwangerschap. Het is ook een leuk dagje uit met je zus, moeder en aanstaande oma of natuurlijk gewoon met je partner. Doe mee aan workshops en profiteer van beursaanbiedingen.

 

Meer informatie op www.negenmaandenbeurs.nl

 

(Tip: Via de vakantieveilingen website kun je goedkope avondkaarten vinden)

 

 

 

 

Urban Mama & Mini

20 en 21 april 2019 – de Kromhouthal, Amsterdam

 

Urban Mama & Mini vind dat de huidige babybeurzen een upgrade verdienen voor de hippe mama's en hun kindjes. De meest trendy leveranciers zijn op deze beurs aanwezig in een urban setting. Dit wordt in 2019 het eerste nieuwe hippe baby event in Amsterdam.

 

Meer informatie op www.urbanmama.nl

 

 

 

 

REACTIES

Elisa Barbon2019-03-19 12:22:59
En de hippe baby beurs niet te vergeten ! 1 Juni 2019 in Leeuwarden

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.